KrachtNu laat een frisse positieve energie stromen. KrachtNu prikkelt om een ieder Nu in zijn Kracht te laten komen. KrachtNu wil de springplank zijn naar een hoger bewustzijn in de maatschappij. KrachtNu draagt bij aan verhoging van kwaliteit van leven op aarde. Grootse en idealistische doelstellingen die worden nagestreefd vanuit een positieve basishouding, waarbij KrachtNu met beide benen stevig op de grond blijft staan.KrachtNu voor jou

KrachtNu verfrist je. Geef jezelf toestemming te zijn wie je bent. Oordelen ontnemen je jouw eigen wezenlijke kracht, waardoor het leven je overkomt. Wanneer je in jouw kracht staat ontstaan inspiratie en succes. Dus geef jezelf toestemming om in je kracht te komen en met passie te leven.

KrachtNu maakt gebruik van:
- Coaching;
- Dialoog;
- Meditatie;
- Massage.

Coaching
KrachtNu is Personal Life Coach voor mensen die meer willen halen uit eigen kwaliteiten, talenten en authenticiteit. Een coachtraject bij KrachtNu is investeren in en werken aan jezelf: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nu echt?

Dialoog
KrachtNu faciliteert bijeenkomsten voor mensen die naar waarheid, echtheid, heelheid zoeken. Dialoogcirkel is een reeks van dialoogsessies met een vaste groep mensen, waarbij de persoonlijke ervaringen van de deelnemers centraal staan. De dialoogsessies kunnen gekoppeld zijn aan een doelgroep en/of thema. Binnen de cirkel ontstaat een veilige ruimte om ervaringen met elkaar te delen en geïnspireerd te worden. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en zelfbewustzijn. De verbinding binnen de cirkel maakt het gemakkelijker om je helemaal uit te spreken, het patroon van alledag los te laten en jezelf te laten zien. Het heeft een sterk helende werking op jezelf en de andere deelnemers.

Meditatie
KrachtNu organiseert meditatiesessies in een inspirerende omgeving. Voor veel mensen is het niet eenvoudig te ontspannen. Wij zijn gewend geraakt aan stress, pijn en ongemak. Meditatie brengt ontspanning voor de geest en het lichaam zonder een inspanning te hoeven leveren. Meditatie geeft innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Massage
KrachtNu ziet lichaam en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden en elkaar wederzijds beïvloedend. Ervaar de helende kracht van massage.

Elk mens is uniek. KrachtNu gaat uit van wat jij nodig hebt om het door jou gewenste resultaat te halen.