KrachtNu laat een frisse positieve energie stromen. KrachtNu prikkelt om een ieder Nu in zijn Kracht te laten komen. KrachtNu wil de springplank zijn naar een hoger bewustzijn in de maatschappij. KrachtNu draagt bij aan verhoging van kwaliteit van leven op aarde. Grootse en idealistische doelstellingen die worden nagestreefd vanuit een positieve basishouding, waarbij KrachtNu met beide benen stevig op de grond blijft staan.KrachtNu voor uw bedrijf

KrachtNu laat samen met u een verfrissende wind door uw bedrijf waaien. Uw bedrijf is continue in beweging. Toekomstige veranderingen en vernieuwingen vragen om een analyse van de organisatie. KrachtNU gaat de uitdaging aan met u en uw medewerkers. KrachtNu onderscheidt zich door te focussen op het positief welbevinden van gemotiveerde medewerkers. De betrokkenheid en het vertrouwen van uw medewerkers creëren een draagvlak voor veranderingen. Uw bedrijf is continue in beweging. Toekomstige veranderingen en vernieuwingen vragen om een analyse van de organisatie. KrachtNU gaat de uitdaging aan met u en uw medewerkers. KrachtNu onderscheidt zich door te focussen op het positief welbevinden van gemotiveerde medewerkers. De betrokkenheid en het vertrouwen van uw medewerkers creëren een draagvlak voor veranderingen.

KrachtNu maakt gebruik van:
- (team) Coaching;
- Creatief denken:
- het Canvas Business Model;
- Dialoog.

(team) Coaching
Individuele coaching en teamcoaching hebben een direct positief effect op communicatie, productiviteit en ziekteverzuim. KrachtNu richt zich op medewerkers, managers en ondernemers. Het gaat hierbij vooral om investeren in eigen effectiviteit, authenticiteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele coach.

Creatief denken
KrachtNu is trainer en facilitator voor creatief denken t.a.v. producten en diensten. Creatief Denken helpt ons om uit Cirkel Denken te komen en van gebaande paden af te wijken. KrachtNu staat voor het Ontdekken van nieuwe wegen.

Het Canvas Business Model.
Ervaring leert dat dit model een krachtige tool is om uw business model op een transparant en overzichtelijke te maken. Het Canvas Business Model wordt gebruikt bij vraagstukken over vernieuwing en verandering van uw bedrijf in relatie tot de markt. Onderwerpen zijn: ondernemersschap, waarde, propositie, succesvol zijn en blijven en nieuwe markten.

Dialoog
Dialoog is uitermate geschikt voor het vinden van verdieping, verbinding en ondersteuning binnen een team of groep. Dialoog is een manier van open communiceren waarbij luisteren, wederzijds respect en spreken vanuit eigen beleving centraal staan. Iedereen krijgt de ruimte om zijn/haar visie in de groep te brengen. Er is veel ruimte voor het luisteren naar persoonlijke motivatie en context. Dit genereert een coherent kader voor creativiteit, vernieuwing en samenwerking.